Jelenja krema za stopala 100ml

Nahajate se tukaj

Jelenja krema za stopala 100ml

JELENJA KREMA ZA STOPALA 100ml

 

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek : Jelenja krema ( negovalna krema za stopala )

Proizvajalec: SCHMEES GmbH, Nemčija

Količina: 100ml

Rok Trajanja: 12 mesecev po odprtju

 

OPIS IN NAVODILA ZA UPORABO S STRANI PROIZVAJALCA:

Jelenova krema pomirja področja kože na stopalih saj lajša neprijeten pekoč občutek bolečih stopal. Jelenja krema pripomore k naravni tvorba kalusa. Zmanjšuje možnosti nastankov kurjih očes in drugih neprijetnosti, ki so ponavadi povezane s preobremenjenostjo nog in stopal. Jelenjo kremo uporabljajte zgolj kot preventivo, ki ščiti in varuje vaša stopala.

Krema vsebuje tudi vitamin E, se hitro vpija in ne pušča občutka mastne kože. Priporočljiva je dnevna uporaba oziroma po potrebi.

Pri uporabi pazimo, da kreme ne nanašamo na odprte rane in v okolico oči.

Po uporabi jo vedno shranite na varno mesto ( hladno in suho ), tako da otroci nimajo do nje dostopa. Po uporabi vedno umijte roke.

 

Navodila za uporabo in splošne informacije o izdelku v pdf obliki najdete na https://salibaba.si/navodila-za-uporabo

 

SESTAVINE:

Aqua, Dicaprylyl Ether, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Adeps Cervidae, Glycerin, Magnesium Sulfate, Octyldodecanol, Cera Alba, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Glyceryl Oleate, Parfum, Ethylhexylglycerin.

 

SPLOŠNE INFORMACIJE O NEKATERIH SESTAVINAH IN LJUDSKE MODROSTI:

Na blogu Salibaba vam ponujamo informacije o nekaterih dobrih praksah uporabnikov, mnenja poklicnih strokovnjakov in tudi nasvete ljudskega izročila. Informacije na blogu NE jemljite kot dejstva s katerimi bi vas želeli prepričati o nakupu nekega izdelka ali izdelku pripisovali lastnosti katere proizvajalec ni navedel.

9,95 €
6,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.