Krema z oljem ČAJEVCA 250ml

Nahajate se tukaj

Krema z oljem ČAJEVCA 250ml

Krema z oljem čajevca 250ml

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek : Krema z oljem čajevca ( negovalna krema, regeneracijski učinek )

Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija

Količina: 250ml

Rok Trajanja: Odtisnjen na embalaži ( varnostni pečat )

Osnovne značilnosti:

Krema z oljem čajevca je obogatena z oljem avstralskega čajevca. Ker ima čajevec to lastnost, da deluje regenerativno je njegova prisotnost v tej kremi kakor nalašč za negovanje mastne ter aknaste in mozoljaste kože obraza.

Krema z oljem čajevca nudi pomoč ter pomirja rahlo rdečično kožo obraza, zmanjša prehod nečistoč v kožno notranjost ter regulira izločanje naravnega sebuma na površino kože obraza.
Uporaba:

Pred nanosom kreme kožo temeljito očistite s tonikom, ki ga nanesete na kozmetično vato. Poskrbite, da se krema hitro ter globinsko vpije z nežno masažo vaših prstnih konic.

V kolikor ni izrecno napisano drugače, izdelka ne nanašajte na odprte rane in pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru možnih reakcij prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte na varnem mestu, ki je nedosegljivo otrokom.

Sestavine:

Aqua, Petrolatum, Parraffinum Liquidum, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4, Glycerin, Melaleuca Alternifolia Oil, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Glycine Soja, Bisabolol, Chamomila Recutica Extract, Buxus Chinensis Oil, Carboxymethylchitin, Cetaryl, Alcohol Limonene.

PRED UPORABO IZDELKA SKRBNO PREBERITE NAVODILA ZA UPORABO: http://salibaba.si/navodila-za-uporabo

12,95 €
7,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.