Krema z olivnim oljem 500ml

Nahajate se tukaj

Krema z olivnim oljem 500ml

KREMA Z OLIVNIM OLJEM 500ml

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek: Krema z olivnim oljem, negovalna krema

Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija

Količina: 500ml

Rok trajanja: 6 mesecev po odprtju ( varnostni pečat )

 

Olivna krema je uporabna tako za telo kot obraz, antioksidanti pospešujejo obnovo celic in ji vračajo bolj gladek, napet in zdrav videz. Olivna krema se vedno lepo vpije v kožo in ji zagotovi dolgotrajno zaščito in vlaženje. Zelo primerna je za po sončenju, ko je koža nekoliko vzdražena in dehidrirana. Prav tako lahko nadomesti dnevno ali nočno kremo.

Uporaba:

Primerna je za vse tipe kože, lahko nadomesti dnevno ali nočno kremo. Krema je primerna tudi za obraz in za po sončenju. 

V kolikor ni izrecno napisano drugače, izdelka ne nanašajte na odprte rane in pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru možnih reakcij prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte na varnem mestu, ki je nedosegljivo otrokom.

Sestavine:

Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4, Petrolatum, Paraffinium Liquidum, Glycerin, Olea Europea Fruit oil, Persea Gratissima Fruit oil, Cetearyl alcohol, Phenoxyetanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate,  Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum: Hexylcinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Citral.

PRED UPORABO IZDELKA SKRBNO PREBERITE NAVODILA ZA UPORABO: http://salibaba.si/navodila-za-uporabo

14,95 €
9,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.