Zdravniško tekoče milo 650ml

Nahajate se tukaj

Zdravniško tekoče milo 650ml

ZDRAVNIŠKO TEKOČE MILO 650ml

 

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek : Zdravniško tekoče milo

Proizvajalec: BluxCosmetics Sp. Z.o.o. / Poljska

Količina: 650ml

Rok Trajanja: Odtisnjen na embalaži izdelka

1kom - 7,95

2kom - 13,95

3kom - 18,95 ( vsak nadaljni komad 4€ )

OPIS IN NAVODILA ZA UPORABO S STRANI PROIZVAJALCA:

Zdravniško tekoče milo je izjemno kvalitetno milo posebej namenjeno ljudem, ki si morajo zaradi narave svojega dela zelo pogosto umivati roke. Milo ima posebno proti bakteriološko delovanje hkrati pa je do kože nežno, saj ima nevtralen PH in je dermatološko testirano. Posebna prednost mila je tudi ta, da njegova sestava ne masti kože in se jo zelo hitro spere. Izvlečki Aloe Vere pa dajejo še dodaten negovalni učinek vašim rokam.

Po uporabi milo vedno shranite na varno mesto ( hladno in suho ), tako da otroci nimajo do njega dostopa. Pri uporabi pazite, da milo ne pride do stika z očesno sluznico, ker lahko povzroči neprijeten občutek in draženje.

 

 

 SESTAVINE:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Dea, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Bataine, Lactic Acid,  Glycerin, Parfum, Aloe Berbadensis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 42090.

SPLOŠNE INFORMACIJE O NEKATERIH SESTAVINAH IN LJUDSKE MODROSTI:

Na blogu Salibaba vam ponujamo informacije o nekaterih dobrih praksah uporabnikov, mnenja poklicnih strokovnjakov in tudi nasvete ljudskega izročila. Informacije na blogu NE jemljite kot dejstva s katerimi bi vas želeli prepričati o nakupu nekega izdelka ali izdelku pripisovali lastnosti katere proizvajalec ni navedel.

9,95 €
7,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.