Krema z olivnim oljem 250ml

Nahajate se tukaj

Krema z olivnim oljem 250ml

KREMA Z OLIVNIM OLJEM 250ml

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek: Krema z olivnim oljem, negovalna krema

Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija

Količina: 250ml

Rok trajanja: Odtisnjen na embalaži izdeka ( varnostni pečat )

Olivna krema je uporabna tako za telo kot obraz, antioksidanti pospešujejo obnovo celic in ji vračajo bolj gladek, napet in zdrav videz. Olivna krema se vedno lepo vpije v kožo in ji zagotovi dolgotrajno zaščito in vlaženje. Zelo primerna je za po sončenju, ko je koža nekoliko vzdražena in dehidrirana. Prav tako lahko nadomesti dnevno ali nočno kremo.

Uporaba:

Primerna je za vse tipe kože, lahko nadomesti dnevno ali nočno kremo. Krema je primerna tudi za obraz in za po sončenju. 

V kolikor ni izrecno napisano drugače, izdelka ne nanašajte na odprte rane in pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru možnih reakcij prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte na varnem mestu, ki je nedosegljivo otrokom.

Sestavine:

Aqua, Paraffinium Liquidum, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4, Petrolatum, Oleum Olivarum, Glycerin, Persea Gratissma, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylpparaben, Cetearylalcohol, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm, Glycerides Citrate, Parfum: Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene

PRED UPORABO IZDELKA SKRBNO PREBERITE NAVODILA ZA UPORABO: http://salibaba.si/navodila-za-uporabo

12,95 €
7,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.