Ognjičeva krema 500ml

Nahajate se tukaj

Ognjičeva krema 500ml

OGNJIČEVA KREMA 500ml

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek : Ognjičeva krema  ( negovalna krema, dematološko testirano )

Proizvajalec: NATURHOF, Nemčija

Količina: 500ml

Rok Trajanja: 12 mesecev po odprtju ( varnostni pečat )

 

Ognjičeva krema je poznana po svojih izrednih lastnosti, primerna je za vse tipe kože, predvsem za suho kožo ter kot zaščita za kožo pred soncem. Zelo priporočljiva je tudi v zimskem času, za mazanje suhih in razpokanih ustnic pri starejših in otrocih. Idealna krema za nego obraza in kot zaščita pred vplivi okolja.

Ognjičeva krema - Uporaba:
Tanek sloj nanesemo na očiščeno kožo in nežno vtremo. Uporabljamo lahko kadarkoli, priporočamo 1-3x na dan ali po potrebi. Primerna za vse tipe kože. Primerna tudi za otroke in starejše ljudi.

V kolikor ni izrecno napisano drugače, izdelka ne nanašajte na odprte rane in pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru možnih reakcij prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte na varnem mestu, ki je nedosegljivo otrokom.

Sestavine:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Brassica Campestris Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Ceteareth-20, Ceteareth-25, Dimethicone, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer (and) PPG-1 Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, CI. 11920. 

PRED UPORABO IZDELKA SKRBNO PREBERITE NAVODILA ZA UPORABO: http://salibaba.si/navodila-za-uporabo

19,95 €
9,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.