Gabezova krema z arniko 250ml

Nahajate se tukaj

Gabezova krema z arniko 250ml

GABEZOVA KREMA Z ARNIKO 250ml

 

Osnovne informacije o izdelku:

Izdelek : Gabezova krema z arniko

Proizvajalec: Apothekers-Cosmetics GmbH, Nemčija

Količina: 250ml

Rok Trajanja: 12 mesecev po odprtju

 

OPIS IN NAVODILA ZA UPORABO S STRANI PROIZVAJALCA:

Gabezova krema z dodatkom arnike je namenjena kot podpora pri negi prizadetih delov telesa po poškodbah pri delu in športu. Uporabljamo jo pri zvinih pregibnih delov telesa, na mestih kjer je prišlo do prelomov kosti in na območju udarcev, kjer se je naredila modrica ali hematom. Kremo nanesete na prizadeto območje in jo z nežni krožnimi gibi utrete v kožo. Posebna sestava kreme bo imela pozitivne učinke, ki jih boste lahko občutili dalj časa.

 

Pri uporabi pazimo, da kreme ne nanašamo na odprte rane, v okolico oči in sluznico.

Po uporabi jo vedno shranite na varno mesto ( hladno in suho ), tako da otroci nimajo do nje dostopa. Po uporabi vedno umijte roke.

 

SESTAVINE:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Ceteareth-33, Butyrospermum Parkii Butter, Triethanolamine, Carbomer, Symphytum Officinale Root Extract, Parfum, Arnica Montana Flower Extract, Ethylhexylglycerin, BHT, Lonalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Limonene

Krema ima pod pokrovom varnostno zaščito in ne vsebuje parabenov.

SPLOŠNE INFORMACIJE O NEKATERIH SESTAVINAH IN LJUDSKE MODROSTI:

Na blogu Salibaba vam ponujamo informacije o nekaterih dobrih praksah uporabnikov, mnenja poklicnih strokovnjakov in tudi nasvete ljudskega izročila. Informacije na blogu NE jemljite kot dejstva s katerimi bi vas želeli prepričati o nakupu nekega izdelka ali izdelku pripisovali lastnosti katere proizvajalec ni navedel.

PRED UPORABO IZDELKA SKRBNO PREBERITE NAVODILA ZA UPORABO: http://salibaba.si/navodila-za-uporabo

14,95 €
7,95 €

KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.